Private Timeflex

Stap 1

Vind je opdrachtgever(s)

De opdrachtgever(s) zoek je zelf. Bij ons is één opdrachtgever voldoende om te kunnen werken. Je hebt ook geen KvK-nummer, geen btw-nummer en geen VAR-verklaring nodig.

Stap 2

Bepaal jouw tarief

Bereken zelf jouw all-in tarief, met behulp van onze calculator. Dit is het te factureren tarief en jij weet zelf wat je overhoudt.

Stap 3

Meld je aan bij Timeflex

Timeflex wordt ‘slechts’ fiscaal en juridisch jouw werkgever. Wij zorgen voor de contracten en alle bijkomende verplichtingen. We verzorgen jouw salarisbetaling, de betaling van vakantiedagen, het vakantiegeld én de ziekte-uitkering. Inderdaad, je bent verzekerd in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Bepaal hier zelf je tarief

Vind je het lastig om je bruto-inkomsten en je tarief te bepalen? Geen probleem. Dat doe je snel, eenvoudig en secuur met onze handige, vaste omrekenfactor.

Je gaat als ZZP’er aan de slag. Maar welk uurtarief ga je hanteren? Een belangrijke vraag, want als je teveel vraagt, prijs je jezelf uit de markt. Maar met een te laag tarief maak je misschien wel te weinig winst. Bereken het met onze calculator:

Tarief berekenen

    *dit is een basiscalculatie. Het tarief betreft een all-in tarief, inclusief werkgeverslasten, opbouw vakantiegeld, verzekering voor WW, ZW en WIA etc. U kunt contact opnemen voor een voorstel op maat. *Verplicht veld.
  • Check hier ons Privacy Statement.