Social return

Social return voor uw organisatie

De rijksoverheid neemt bij aanbestedingen steeds vaker ‘social return’ als contractvoorwaarde op. Dit betekent dat bedrijven die deze opdrachten uitvoeren ook mensen moeten inzetten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Veel bedrijven zien hier tegenop. Onnodig. Want Timeflex neemt deze bedrijven alle werkzaamheden rondom social return uit handen. Dat scheelt geld en kosten. En nog mooier: we geven medewerkers een gerichte opleiding. Dat biedt kansen. Ook voor u als werkgever.

Besparing van tijd en kosten

Timeflex helpt bedrijven in de aanbestedingsfase met het opstellen van een kloppende begroting. En in de uitvoeringsfase letten we erop dat de kosten binnen de begroting blijven en verzorgen we alle financieel-administratieve werkzaamheden. Dat scheelt tijd én kosten.

Opleiding voor social return medewerkers

En we doen nog meer. We geven de betreffende medewerkers namelijk ook een gerichte opleiding. Zodat zij na afloop van het project de juiste opleiding hebben en zo meer kansen hebben op de arbeidsmarkt en bij het bedrijf waar ze net voor langere tijd hebben gewerkt. Dit bedrijf kan er namelijk voor kiezen deze medewerker(s)over te nemen.

Meer weten over social return?

  • Check hier ons Privacy Statement.