Over Timeflex

Flexibel werken is de toekomst: dat biedt kansen maar ook onzekerheid. Het is daarom belangrijk om dit goed te regelen, voor zowel de werkgever als werknemer. En dat is wat wij doen, want Timeflex draagt dagelijks bij aan de oplossing.Wij mengen ons in landelijke discussies over personeelszorg en arbeidsrecht in Nederland.

Daarnaast bieden wij concrete ondersteuning op het gebied van payroll, salarisadministratie, werving & welectie en HR-advies. Betrouwbaar, eerlijk en zeker.

Wij voelen ons betrokken bij klanten en medewerkers en stemmen onze dienstverlening daarom af op de wensen van de markt.

Ons Jobcentre is onderscheidend; wij kijken verder dan alleen een CV of sollicitatiebrief van een kandidaat. Wij zien het potentieel achter een kandidaat; een kandidaat heeft vaak veel meer in zijn mars dan blijkt uit de werkervaring die op zijn CV staat. Wat kenmerkt hem/haar nou echt en hoe kan hij/zij het verschil maken bij jou als werkgever?

Door dit te benadrukken zijn wij in staat om meer potentiele kandidaten onder de aandacht te brengen, waardoor een match sneller is gemaakt. Bovendien denken wij mee met de wensen van jou als werkgever, waar is nou echt behoefte aan binnen jouw organisatie?

Kennis & klanten van Timeflex

Bij Timeflex werken ervaren specialisten die kennis hebben van uiteenlopende sectoren en van actuele wet- en regelgeving. Onze klanten zijn actief in vrijwel alle branches, waaronder retail, horeca en catering, seizoensgebonden arbeid, callcenters, facilitaire dienstverlening en ICT.

Onze normeringen

Timeflex is aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en de Stichting Normering Arbeid. We voldoen aan de NEN 4400-1-normering. Belangrijke, erkende criteria voor een goed en betrouwbare payrollorganisatie.