Over Timeflex

Flexibel werken is de toekomst: dat biedt kansen én onzekerheid. Het is daarom heel belangrijk om dit goed te regelen voor zowel de werkgever als werknemer. En dat is wat wij doen, want Timeflex draagt dagelijks bij aan de oplossing. Wij mengen ons in landelijke discussies over personeelszorg en arbeidsrecht in Nederland en bieden concrete ondersteuning op het gebied van payrolling, salarisadministratie, Werving & Selectie en HR-advies. Betrouwbaar, eerlijk en zeker. Wij voelen ons betrokken bij klanten en medewerkers en stemmen onze dienstverlening daarom af op de wensen van de markt.

Kennis & klanten van Timeflex

Bij Timeflex werken ervaren specialisten die kennis hebben van uiteenlopende sectoren en van actuele wet- en regelgeving. Onze klanten zijn actief in vrijwel alle branches, waaronder retail, horeca en catering, seizoensgebonden arbeid, callcenters, facilitaire dienstverlening en ICT.

Onze normeringen

Timeflex is aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en de Stichting Normering Arbeid. We voldoen aan de NEN 4400-1-normering. Belangrijke, erkende criteria voor een goed en betrouwbare payrollorganisatie.