HR-advies voor Werkgevers

HR-advies voor uw bedrijf

Uw medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van uw bedrijf. Om een goed resultaat te behalen, is het vaak handig om in te zetten op de expertise en ondersteuning van een derde partij. Timeflex geeft vakkundig advies. Bijvoorbeeld over het contract van een vaste medewerker. Of over wet- en regelgeving. Vanuit onze expertise van personeelszorg en de arbeidsmarkt geven we bovendien juridisch en fiscaal advies. En we stellen arbeidsovereenkomsten voor u op.

Personele invulling

We kunnen u ook ondersteunen bij de beste personele invulling. Zo adviseren we tal van klanten over de meest optimale verhouding tussen vaste en flexibele medewerkers. Ons advies gaat dus veel verder dan payrolling alleen.

Juridisch en fiscaal advies

Als werkgever bent u al gauw veel tijd kwijt met juridische en fiscale zaken. De specialisten van Timeflex delen graag hun kennis en ervaring om te zien of we deze zaken aantrekkelijker voor u kunnen maken. Tijdens een vrijblijvend gesprek toetsen we deze zaken voor u. Vervolgens kijken samen met u naar de mogelijkheden om te besparen op deze kosten.

Arbeidsovereenkomsten opstellen

Als u een medewerker aantrekt, krijgt u als werkgever te maken met een aantal wetten en regels. We helpen u graag bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst per werknemer binnen uw bedrijf. Zo weet u zeker dat u het goed heeft geregeld. En u voorkomt wellicht juridische geschillen achteraf.

Hulp nodig bij het regelen van juridische en fiscale zaken?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

  • Check hier ons Privacy Statement.